ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

Ο Συνεργάτης που Σας Αξίζει

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η τεχνική εταιρία ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2007. Είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Έργων Υποδομής, των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η εταιρία απασχολεί επιλεγμένο Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σημαντική εμπειρία.Όλα τα διοικητικά στελέχη, οι μηχανικοί καθώς και οι εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρείας που μελετούν και εκπονούν κατασκευαστικά έργα, διαθέτουν άριστη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετικές σπουδές.

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ διαθέτει επίσης τον πλέον σύγχρονο και πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό, έχοντας τη δυνατότητα να φέρει σε πέρας γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά κάθε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και βαθμού δυσκολίας.

Η εταιρία κατέχει πτυχίο 2ης τάξης για κατασκευές δημοσίων έργων, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Προσηλωμένοι σε ένα κοινό όραμα, ενσωματώνουμε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία σε έργα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, μεγιστοποιώντας την αξία τους!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Έργα Υποδομής

Εχοντας επενδύσει σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή έργων υποδομής όλων των κλάδων, όπως δίκτυα πάσης φύσεως (αγωγοί, οπτικές ίνες, κλπ.), έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, έργα οδοποιίας, υδραυλικά έργα, λιμενικά έργα, κα.

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ διαθέτει εξαιρετική εμπειρία σε έργα που απαιτούν ιδιαίτερη γνώση και εξοπλισμό, έχοντας εκπονήσει πληθώρα έργων υψηλής τεχνογνωσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οικοδομικά Έργα

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ αναλαμβάνει την κατασκευή μονοκατοικιών, εξοχικών, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων.

Στόχος μας είναι η ανέγερση πρωτοποριακών κτιρίων με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αναβαθμισμένο ενεργειακό σχεδιασμό και αρχιτεκτονική μοναδικότητα.

Ειδικά στις μεταλλικές κατασκευές, η εμπειρία της εταιρίας είναι τεράστια, έχοντας χτίσει κατοικίες, σχολικά συγκροτήματα, βιομηχανίες και εμπορικά κέντρα, ανοίγοντας τον δρόμο της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Η/Μ & Βιομηχανικά Έργα

Τα Η/Μ & Βιομηχανικά έργα χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό πολυπλοκότητας. H ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ διαθέτει την τεχνογνωσία που απαιτείται για παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, οδεύοντας στο δρόμο της ολικής ποιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μας αναλαμβάνει πάσης φύσης ηλεκτρομηχανολογικά έργα καθώς και τη μελέτη και κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε project.

Ενεργειακά Έργα

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ αποτελείται από δυναμικά και άριστα καταρτισμένα στελέχη ενώ διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε έργα ΑΠΕ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα πεδία στα οποία ειδικευόμαστε είναι:
• Γεωθερμία
• Ηλιοθερμία
• Φωτοβολταϊκά
• Συμπληρωματικές Λύσεις (Ενδοδαπέδια, Fan Coils, κα)
• Zero Energy Home

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Στείλτε το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.