ΑΠΕ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

85%

Εξοικονόμηση Ενέργειας εως 85%

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ πρωτοπόρος στη διάδοση των τεχνολογιών ΑΠΕ, διαθέτει πληθώρα προτάσεων για κάθε είδους εφαρμογή.

Με γνώμονα την παροχή της βέλτιστης ενεργειακής λύσης η οποία να ανταποκρίνεται στις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες, η εταιρία μελετά και σχεδιάζει εξειδικευμένα συστήματα τα οποία σας εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα συστήματα που κατακλύζουν την αγορά.

80%

Εξοικονόμηση Χρημάτων εως 80%

Εκπονούμε εξειδικευμένες ενεργειακές μελέτες, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που αφορούν το project  (αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, μέγεθος, τοποθεσία, κλίμα, κ.λ.π.) ώστε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις. Στη συνέχεια, αναλαμβάνουμε την υπεύθυνη εγκατάσταση υψηλής ποιότητας συστημάτων:

  • Γεωθερμίας
  • Ηλιοθερμίας
  • Φωτοβολταϊκών
  • Ενδοδαπέδιας θέρμανσης-ψύξης
  • Κλιματισμού
  • Συνδυασμών των παραπάνω

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

Η γεωθερμία αποτελεί μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συμβάλλοντας τόσο στην εξοικονόμηση χρημάτων όσο και στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Το 46% της ηλιακής ενέργειας αποθηκεύεται διαρκώς στο φλοιό της γης ως γεωθερμική Ενέργεια. Το μεγάλο πλεονέκτημα της γεωθερμικής ενέργειας είναι ότι όλο το χρόνο έχει σταθερή θερμοκρασία πολύ κοντά στη θερμοκρασία χώρου που επιθυμεί ο άνθρωπος, είτε κατά τη θέρμανση είτε κατά την ψύξη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αντλήσουμε την γεωθερμική ενέργεια και να τη φέρουμε μέσα στο κτίριο, κάτι που γίνεται μέσω μιας γεωθερμικής αντλίας θερμότητας (ΓΑΘ).

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ εξειδικεύεται στην εφαρμογή γεωθερμικών συστημάτων για θέρμανση – ψύξη χώρων και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε Κατοικίες / Πολυκατοικίες, Ξενοδοχεία, Εμπορικά Κτίρια / Γραφεία, και Πισίνες / Κολυμβητήρια.

Επιπλέον, διαθέτουμε εξαιρετική εμπειρία και σε ειδικές εφαρμογές, όπως: Βιομηχανίες, Κτηνοτροφικές / Πτηνοτροφικές Μονάδες, Μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας, και Θερμοκήπια.

Δείτε Έργα ΑΠΕ

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ

Ο ήλιος είναι ζωή. Κάθε μέρα μας χαρίζει ζέστη, φως, ενέργεια. Αυτή την ενέργεια μπορείτε με μια ηλιακή εγκατάσταση να χρησιμοποιήσετε, απλά και άνετα, είτε για να έχετε ζεστό νερό χρήσης ή πισίνας, είτε για να ζεστάνετε τους χώρους οποιουδήποτε είδους κτιρίου, (κατοικία, ξενοδοχείο ή βιομηχανικό κτίριο).

Με την τεχνογνωσία της ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ και την ηλιακή τεχνολογία κορυφαίων Ευρωπαϊκών οίκων, αφού μελετήσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας για ηλιοθέρμανση χώρων, ζεστού νερού χρήσης ή πισίνας, θα σας προτείνουμε και θα εφαρμόσουμε την πιο «ζεστή» και συμφέρουσα λύση.

Δείτε Έργα ΑΠΕ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ αναλαμβάνει τη φωτοβολταϊκή σας εγκατάσταση με το «κλειδί στο χέρι», είτε πρόκειται για διασυνδεδεμένο σύστημα για πώληση ηλεκτρικού ρεύματος προς τη ΔΕΗ, είτε για αυτόνομο σύστημα για κάλυψη ίδιων ενεργειακών αναγκών.

Έτσι, βάσει του διαθέσιμου χώρου, σας προτείνουμε την λύση που σας συμφέρει περισσότερο ώστε να κερδίσετε το maximum όφελος. Είτε επιθυμείτε οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα στην κατοικία σας, είτε επένδυση σε επαγγελματικό χώρο ή φωτοβολταϊκό πάρκο, η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ θα:

  • εκτελέσει την οικονομοτεχνική σκοπιμότητα του έργου
  • αναλάβει την αδειοδότηση
  • σχεδιάσει και θα χωροθετήσει την εγκατάσταση
  • προμηθεύσει, θα εγκαταστήσει και θα θέσει σε λειτουργία το σύστημα
Δείτε Έργα ΑΠΕ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕ

Ενδοδαπέδια Θέρμανση και Ψύξη

Η ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη προτείνεται από την ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ σε μια σειρά περιπτώσεων ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Tα πιστοποιημένα ενδοδαπέδια συστήματα που εγκαθιστούμε προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση θερμότητας και άνεσης.

Fan Coil Units & Κλιματιστικές Μονάδες
Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ συνδυάζει τις αντλίες θερμότητας και με Fan Coil Units και Κλιματιστικές Μονάδες παρέχοντας αποδοτική θέρμανση, ψύξη και αερισμό, ικανή να καλύψει το σύνολο των θερμικών και ψυκτικών αναγκών ενός κτιρίου.

Κλιματισμός Υψηλής Ακρίβειας
Η εταιρία μας εξειδικεύεται και εφόσον της ζητηθεί εφαρμόζει και Κλιματισμό Υψηλής Ακρίβειας ειδικών χώρων με μονάδα κλειστού βρόγχου (close control unit).

Αφύγρανση & Παθητική Ψύξη
Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ εγκαθιστά εξελιγμένα συστήματα αφύγρανσης, όπου συνθήκες το απαιτούν, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο των συνθηκών του χώρου. Επιπλέον, εφαρμόζει και συστήματα Παθητικής Ψύξης, αποδίδοντας τη δροσιά του εδάφους, απευθείας στην ενδοδαπέδια εγκατάσταση του κτιρίου.

Δείτε Έργα ΑΠΕ

ZERO ENERGY HOME

H ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρίες που εφαρμόζουν στη χώρα μας τα εξελιγμένα ενεργειακά συστήματα «Zero Energy Home»!

Όπως κάθε τι στη φύση, έτσι και όλα τα κτίρια έχουν ένα ενεργειακό ισοζύγιο, δηλαδή ποσά ενέργειας χάνονται και κερδίζονται συνεχώς. Σε ένα κτίριο στο οποίο εφαρμόζουμε τα εξελιγμένα συστήματα Zero Energy Home το ενεργειακό ισοζύγιο καθορίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε επί της ουσίας να μην χρειαζόμαστε επιπλέον ενέργεια πέραν αυτής που λαμβάνουμε από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που χρησιμοποιούμε.

Έτσι πετυχαίνουμε να είμαστε 100% ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!

Τα συστήματα αυτά προκύπτουν από ένα συνδυασμό ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που μπορεί να περιλαμβάνει γεωθερμία, ηλιοθερμία, φωτοβολταϊκό σύστημα, αιολική ενέργεια, ενδοδαπέδια θέρμανση – ψύξη, κ.α. Ανάλογα με το κτίριο, τη θέση του, το υπέδαφος, το κλίμα κλπ, συντάσσουμε μια σειρά μελετών που συνδυάζουν τις παραπάνω ενεργειακές εφαρμογές τις οποίες και εγκαθιστούμε.