Κατασκευη Ακινητων

Υψηλών Προδιαγραφών

Περισσότερα »

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Υψηλής Αξίας & Αισθητικής

Περισσότερα »

Ενεργειακη Αναβαθμιση

Για Βέλτιστη Εξοικονόμηση

Περισσότερα »

Εργα Υποδομης

Ελλάδα & Εξωτερικό

Περισσότερα »

Νέο Έργο Ανακαίνισης

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ολοκλήρωσε πρόσφατα νέο έργο ανακαίνισης κατοικίας 350τμ στην Πεντέλη Αττικής. Πραγματοποιήθηκε μια σειρά εργασιών από αλλαγή κουφωμάτων μέχρι δομική αποκατάσταση σε διάφορα μέρη του κτιρίου.

Χάρη στις παραπάνω εργασίες η κατοικία αναβαθμίστηκε εκτός από αισθητικά - λειτουργικά και ενεργειακά αφού μειώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι απώλειες θερμότητας.

Περισσότερα

Πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ"

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον" υποστηρίζοντας την προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.
Το "Εξοικονομώ κατ' οίκον" προβλέπει επιχορήγηση ποσοστού της αξίας των εργασιών για ενεργειακή αναβάθμιση των ιδιωτικών κατοικιών. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το δικό σας κτίριο:

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τελευταία Έργα

Βιομηχανική Μονάδα Αποθήκευσης, Εμφιάλωσης & Διακίνησης Υγραερίου για την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΕ
Συμπληρώνουμε το παζλ της εξειδίκευσης της ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΕΠΕ στην κατασκευή ενεργειακών έργων με την ανάληψη εκτέλεσης του έργου «ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ» για λογαριασμό της πολυεθνικής εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΕ.

Έργα Κατασκευής Δικτύων και Παροχών Φυσικού Αερίου (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ επιχειρεί και επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών με την ανάληψη ως Ανάδοχος έργα κατασκευής δικτύων και παροχών φυσικού αερίου για λογαριασμό της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.


Νέα Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών (FTTC) της WIND
Με γοργούς ρυθμούς εκτελείται πλέον το νέο έργο που ανέλαβε η εταιρεία μας ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ και αφορά την ανάπτυξη νέων δικτύων τηλεπικοινωνιών (FTTC) της WIND. Το εργο αφορά τόσο την κατασκευή της υποδομής όσο και την εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών και σύνδεσης αυτών σε κατανεμητές, καμπίνες και κέντρα της WIND.


Έργo Κατασκευής Πρότυπου Εργοστασίου Εμφιάλωσης - Τυποποίησης Ελαιολάδου
Μελέτη-σχεδιασμός-αδειοδότηση-κατασκευή και παράδοση σε λειτουργία ενός πρότυπου εργοστασίου εμφιάλωσης και τυποποίησης ελαιολάδου σε μερίδες των 10ml σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από ξένους επενδυτές με εξειδίκευση στην εμπορία ελαιολάδου στην Ευρώπη και στην Ασία. Το εργοστάσιο θα ανεγερθεί στη Μεσσηνία και θα αποτελέσει βασικό μοχλό ανάπτυξης της περιοχής. Με την εμπειρία και την εξειδίκευση της ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, το εργοστάσιο θα καταστεί πλήρως "πράσινο" καθώς οι ενεργειακές απαιτήσεις του θα καλυφθούν εξ' ολοκλήρου με τη χρήση ΑΠΕ. Έχει προβλεφθεί τόσο η εγκατάσταση γεωθερμίας για τη διατήρηση των προβλεπόμενων απαιτητικών συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας όσο και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για την κάλυψη των ηλεκτρικών φορτίων με τη χρήση του NET MEETERING.


Οτιδήποτε μπορεί να πραγματοποιηθεί με συνεχή και επίμονη εργασία

Μένανδρος (342-292 π.Χ.)